Montar Portar AB

Tjänster

Montar Portar

Våra tjänster

Ett serviceavtal med oss innebär att era portar mm behåller rätt skick och säkerhet. Ni slipper därmed onödiga driftstopp, störningar och kostnader för slitage.

Vi utför service och reparationer på alla marknadens produkter till bra priser. Enligt Boverket BFS 2003:10 kap.4 så är ägaren eller ansvarig skyldig att tillse att motordriven anordning sköts regelbundet med loggbok för tillfredsställande säkerhet.

Montar Portar AB

Letar du efter dörrar av hög kvalitet som blandar stil och säkerhet? Vår dörrförsäljningstjänst erbjuder ett brett utbud av alternativ för att förbättra ditt hem eller företag. Oavsett om du behöver entrédörrar, innerdörrar eller speciallösningar ger vi expertrådgivning och förstklassiga produkter för att möta dina specifika behov. Med vårt mångsidiga urval och professionella installation kan du lita på att vi höjer ditt utrymmes estetik och säkerhet.

Skydda din fastighet med vår grindunderhållstjänst. Vi förstår vikten av ett väl fungerande grindsystem, oavsett om det är för bostäder eller kommersiella utrymmen. Vårt team av erfarna tekniker ser till att dina portar håller sig i optimalt skick. Vi erbjuder rutinmässiga underhållskontroller, reparationer och uppgraderingar för att dina portar ska fungera sömlöst. Med vår tjänst kan du njuta av sinnesfrid genom att veta att din åtkomstkontroll är pålitlig och säker.

Montar Portar AB
Montar Portar AB

När det kommer till grindar, lita på vår omfattande grindtjänst. Oavsett om det är installation, reparationer eller skräddarsydda grindlösningar så har vi dig täckt. Våra experter kan skapa och installera portar som uppfyller dina unika krav, vilket ger både säkerhet och stil. Vi erbjuder ett urval av grindtyper, från slaggrindar till skjutportar och mer. Räkna med oss för professionella grindtjänster som förbättrar din fastighets estetik och skyddar det som betyder mest.

Kontaktinformation

Följ oss

Hör av dig!